Smartflower, az okos virág. Innovatív, rendkívül látványos és még áramot is termel. Azt viszont tudni kell róla, hogy nem elsősorban áramtermelés a feladata. Luxus termék, leginkább cégeknek ajánljuk!

A Nap energiáját maximális módon hasznosító berendezésről ezt az ajánlást írta a gyártó egy érdeklődőnek:
A Smartflowerrel hozzájárul az energiatermelési szükségleteihez, de egyúttal azt a nagyon eltérő célt is szolgálja, hogy az energia-innováció gyönyörű szimbólumaként álljon épülete előtt, hogy felkeltse az alkalmazottak, ügyfelei, befektetői és úgy általában a közösség figyelmét és csodálatát.

Ha felkeltette az Ön érdeklődését is a SMARTFLOWER,

látogassa meg bővebb információért a honlapon, és

tudjon meg róla többet.

teljesítményét – kialakítását – és az árát.

 

Mire lehet elég a Smartflower teljesítménye?

Például a 100%-ban japán gyártmányú kiváló paraméterekkel rendelkező CHOFU 16 kW-os  inverteres levegő-víz hőszivattyú egész évben történő működéséhez, ha az fűt, hűt és még a háztartási melegvizet is elkészíti.

Smartflower

the smart flower. Innovative, extremely spectacular and even generates electricity. It should be noted, however, that it is not primarily the task of generating electricity. Luxury product, most recommended for companies!

The manufacturer has written this recommendation for equipment that makes the most of the sun’s energy:
With Smartflower, it contributes to your energy production needs, but it also serves the very different purpose of being a beautiful symbol of energy innovation in front of your building to attract the attention and admiration of employees, customers, investors and the community in general.

Okos virág

Hova érdemes telepíteni a napenergia termelés kuriózumát?

Irodaház elé, hogy az emberek láthassák, az ott dolgozók elkötelezettek a megújuló energia hasznosítására, és nem sajnálják a pénzt, hogy megmutassák, milyen technológiai eredmények biztosítják a berendezés mozgását, így mindig az éltető Napra néz a Smartflower!
Családi lakóház kertjébe, ahol az elektromos autó nem státusz szimbólum, hanem mindennapi használati tárgy, amit ezzel a csodálatos eszközzel tölt a tulajdonosa!

Okos virág

A képre kattintva elérhető a gyártó honlapja, rengeteg képpel, videóval. Érdemes meglátogatni!

 

Véleménye van a leírtakkal kapcsolatban?

Kérjük, ossza meg velünk és az oldal látogatóival.
Engedéllyel felteszünk a BLOG oldalra minden dicsérő és építő jellegű írást, mert a valódi tapasztalatánál nincs relevánsabb vélemény! info@chofu-hoszivattyu.hu

KÖSZÖNJÜK!