Chofu 16kW-380V

2.516.000Ft + ÁFA

3.195.320Ft (Bruttó)

CHOFU 16 KW 380V HŐSZIVATTYÚ – 3 FÁZIS

A Chofu az egyetlen vállalat Japánban, amely valóban Japánban gyártja hőszivattyúit. A Chofu 16kW-380V hőszivattyú a legerősebb változat, a három fázis egyenletes kompresszor teljesítményt ígér. A CHOFU hőszivattyú a leggazdaságosabb alternatíva az otthon fűtésére – hűtésére.
A modern inverteres technológia megteremti annak lehetőségét, hogy a hőszivattyú automatikusan beállítsa a hőteljesítményt a lakóház fűtési igényeinek megfelelően. Télen az inverteres kompresszor és a ventilátor motorja változó sebességgel működik, hogy nagyobb hőenergiát nyújtson, ha a külső hőmérséklet nagyon alacsony. Ha otthonának kevesebb fűtésre van szüksége, a szivattyú akár 20 Hz-re is csökkenti az üzemi frekvenciát. Így a hőszivattyú kevesebb áramot fogyaszt. Az inverteres hőszivattyú 30% -kal több energiát takarít meg, mint az állandó frekvenciájú ON/OFF hőszivattyú. Referenciák.

Kategória:

Chofu 16kW-380V hőszivattyú adatlap

A típus jelölésnél az AEYC-1639U-CH3 hőszivattyú műszaki paraméterei megegyeznek az AEYC-1643XU3 jelölésű hőszivattyúval!

Chofu adatlap

Chofu 16kW-380V R32 -es klímagáz

A Chofu 16 kW 380v hőszivattyú alkatrészei kiváló minőségűek, és évekig garantálják a gép működését beavatkozások és zavarok nélkül. A Panasonic DC Twin Rotary kompresszort a világ egyik legnagyobb kompresszorgyártója gyártja. A CHOFU AEYC-1639U levegő-víz hőszivattyú teljes garanciája 3 év. Ebben a 3 éves garanciális időszakban, ha hidraulikus működési problémák merülnek fel, a hőszivattyút NEM JAVÍTJUK, hanem újjal cseréljük. A jótállási idő után a szervizhez szükséges pótalkatrészek minimum 10 évig rendelkezésre állnak. A Chofu levegő-víz hőszivattyú még -30 C fokon is működik, és természetesen ezen a hőmérsékleten a szivattyú COP-értéke már alacsony.
Ha megvizsgáljuk az utóbbi időben a téli hőmérsékletet, akkor azt mondhatnánk, hogy nem vészesen hidegek a telek.(Néhány hidegebb nap van, talán összesen körülbelül két hét.)

A Chofu inverter vezérlő rendszer a legnagyobb hatékonyságot éri el terhelésnél, és gyorsan reagál a változó szükséges körülményekre. A beprogramozott vízhőmérséklet szabályozása biztosítja, hogy a hőmérsékletét a lehető legalacsonyabban tartsák a hőszivattyú hatékonyságának növelése érdekében. Mindez biztosítja a rendszer optimális teljesítményét, és közben az üzemeltetési költségek és a CO2-kibocsátás minimálisra csökken. A hőszivattyúk általános tél előtti karbantartásáról rövid leírás itt.
Nézzen meg néhányat a honlapon található Referenciák közül.

HŐSZIVATTYÚ BEÉPÍTÉSI SÉMA

A  lenti beépítésnél a hőszivattyú, a 3 járatú motoros szelepen keresztül előbb a HMV tartályt melegíti fel. A beállított vízhőmérséklet elérése után a hőszivattyú puffer tárolón keresztül fűti a két különböző fűtésrendszerű lakóházat (padlófűtés, és/vagy Fan Coil fűtés-hűtés). A teljes rendszert fagyálló folyadékkal kell feltölteni!
Nem lehet elégszer ismételni: a beépítési séma nem helyettesíti a gépész tervező munkáját, vagy megfelelő tapasztalattal rendelkező szakmunkás tudását!

Chofu 16kW 380V

Melyik 16 kW-os hőszivattyú a jó választás? 380V vagy 230V?
A háromfázisú Chofu 16 kW 380V -os hőszivattyú egyik előnye, hogy a kismegszakítóknak mindössze 3 x 16A C kategóriásnak kell lennie, (szemben a 230V-os változatnál, ahol 32A-es biztosíték szükséges.

Milyen alkatrészek kellenek még?
Hőcserélő – vagy hidrováltó; min NA35-ös szénacél csövek, idomok; csőszigetelés; szűrő; keringető szivattyú; 3in1 biztonsági csoport; szolár tágulási tartály; töltő-ürítő csap; Westech fagyálló folyadék; stb… (Ezek kiválasztásához örömmel nyújtunk segítséget. Ha szüksége van rá, hívja a +36 20 268-9757 telefonszámot.)

Amennyiben nem kizárólag hőszivattyút vásárolna, de komplett árajánlatra van szüksége (további alkatrészekre, munkadíjra, beüzemelésre), akkor kérjen díjmentes árajánlatot:

CHOFU GARANCIA

A Japán CHOFU AEYC-1639U 380V inverteres levegő-víz hőszivattyú teljes garanciája 3 év. További, a garanciára vonatkozó leírás a Garancia menü alatt olvasható