Chofu 16kW-230V

1.707.000Ft + ÁFA

2.167.890Ft (Bruttó)

Chofu AEYC1639U-CH 16kW-os 230V-os inverteres monoblokk levegős vízhőszivattyú.

A Chofu az egyetlen vállalat, amely hőszivattyúkat gyárt Japánban. Mi vagyunk az egyetlen importőr Magyarországon a Chofu levegő-víz hőszivattyúk számára. A CHOFU INVERTERES levegő-víz hőszivattyúk a leggazdaságosabb alternatívája otthona fűtésére és hűtésére. A modern inverteres technológia lehetőséget teremt arra, hogy a hőszivattyú automatikusan beállítsa a hőteljesítményt a lakóház fűtési igényeinek megfelelően. Télen az inverteres kompresszor és a ventilátor motorja változó sebességgel működik, hogy nagyobb hőenergiát nyújtson, ha a külső hőmérséklet nagyon alacsony.

Kategória:

Chofu 16 kW 230V adatlap

Chofu 16 kW 230V

Amennyiben otthonának kevesebb fűtésre van szüksége, a szivattyú akár 20 Hz-re csökkenti az üzemi frekvenciát, és a szivattyú kevesebb áramot fogyaszt. Az inverteres hőszivattyú 30% -kal több energiát takarít meg, mint a állandó frekvencián működő ON / OFF rendszerű hőszivattyú.
A Chofu hőszivattyú alkatrészei kiváló minőségűek, és évekig garantálják a gép működését beavatkozások és zavarok nélkül.
A Panasonic DC Twin Rotary kompresszort a világ egyik legnagyobb kompresszorgyártója gyártja.

Beépítési vázlat

Chofu 16 kW 230V

TARTOZÉKOK ÉS ÖSSZESZERELÉSI ELEMEK

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Chofu 16kW-os levegő – víz hőszivattyú mellett néhány fontos alkatrészre is szükség van a rendszer megfelelő működéséhez, amely a hőszivattyú árának körülbelül egyharmadába kerül. Az otthoni fűtés – hűtés és (esetleg) a melegvíz hőszivattyúval történő előkészítésének teljes rendszere a következő elemeket tartalmazza a primer oldalon: tartó állvány vagy fali konzol; min NA 32-es csövek, idomok; cső szigetelés; tágulási tartály; szűrő; biztonsági csoport; hőcserélő vagy hidraulikus váltó; 3 járatú motoros szelep; stb…

A segédanyagok mennyiségét és árát a helyszín, vagy tervek ismerete nélkül nem lehet pontosan meghatározni. Amennyiben komplett árat szeretne anyaggal,  munkadíjjal, beüzemeléssel együtt, kérjen tőlünk árajánlatot:

Ezek az elemek és szerelési tartozékok helyenként különböznek. A hőszivattyú felszerelési ára a munka nehézségétől is függ. Szerelő partnereink a Chofu hőszivattyút legfeljebb 2 nap alatt telepítik. és a munkadíj ennek megfelelően lesz korrekt és értékarányos

A Chofu 16kW hőszivattyú az egyik legjobb minőség/ár arányt biztosítja Magyarországon.
Ez a 16kW-os inverteres hőszivattyú biztosíthatja a szükséges fűtést és a használati melegvizet egy legfeljebb 300m² alapterületű – kitűnő hőtartású – házhoz, ahol a padlófűtéssel rendelkező helyiségek magassága 2,5-2,6 m között van. A hőszivattyúk méretének helyes és szakszerű kiszámítása a helyiségek térfogata alapján történik. Kérésre elvégezzük Önnek a számításokat a hőszivattyúk méretezési programjával.

A Panasonic cirkulációs szivattyút és a hőszivattyú automatizálását a hőszivattyú ára tartalmazza! A hőszivattyú, ha megfelelően van méretezve, teljes mértékben biztosítja az épület szükséges hőjét. Biztonság kedvéért további kiegészítő hőforrás, például szilárd tüzelőanyagú- gáz- vagy elektromos kazán beépítését javasoljuk. A hőszivattyúkat elsősorban jó szigetelésű épületekhez ajánljuk, amelyekben padlófűtési rendszereket építettek, vagy a falakat, mennyezetet fűtik, és az előre menő fűtővíz hőmérséklet nem haladja meg a 35 fokot.

CHOFU GARANCIA

A Japán CHOFU AEYC-1639U inverteres levegő-víz hőszivattyú teljes garanciája 3 év. További, a garanciára vonatkozó leírás a Garancia menü alatt olvasható

0
    0
    Kosár