Chofu 12kW

1.390.000Ft + ÁFA

1.765.300Ft (Bruttó)

12 kW A +++ hőszivattyú, fűtéshez / hűtéshez és használati melegvíz készítéshez a legolcsóbb és legelőnyösebb az otthonában. A vezérlőt és a cirkulációs szivattyút a hőszivattyú ára tartalmazza. Ezzel a mindössze 2,79 kWh-t fogyasztó hőszivattyúval a ház hasznos területét akár 220m²-ig is felmelegítheti, ha ennek a háznak nagyon jó a szigetelése.

A Chofu levegő-víz hőszivattyúk modern “Inverter” technológiája és a kiváló minőségű alkatrészek hosszú évekig zavartalanul garantálják a gép működését. A Panasonic DC iker rotációs cseppfolyósító szivattyút (kompresszor) a világ egyik legnagyobb kompresszorgyártója gyártja, ami garantálja a hőszivattyú több mint 133.000 órán át tartó működését megszakítás nélkül vagy más módon kifejezve – 15 év alatt 24 órán belül.

A hőszivattyú teljes garanciája 3 év, amely idő alatt hidraulikus meghibásodás esetén a hőszivattyút NEM JAVÍTJUK, hanem új hőszivattyúval cseréljük!

Kategória:

JAPÁNBAN KÉSZÜLT

A 12kW-os CHOFU levegő-víz hőszivattyú 100% -ban Japánban készült. Az inverteres technológiájával készült hőszivattyú rendkívül gazdaságos termék.
A fűtési rendszer és a használati melegvíz előkészítéséhez akár 220 m²-es lakóterületen is alkalmazható.
A Chofu 12kW hőszivattyú egyaránt használható padlófűtéshez és radiátoros fűtéshez. Nagyon fontos, hogy otthona nagyon jól szigetelt legyen az áramfogyasztás megtakarítása érdekében.

CHOFU KEZELŐ PANEL (vezérlő)

A Chofu kezelő (vezérlő) felszerelhető a nappaliba, (így termosztát funkcióval rendelkezik). Ha otthonában már van más hőmérséklet-szabályozó rendszer, akkor a Kezelőt a műszaki helyiségbe szerelhetik (itt módosítható a hőszivattyú beállítása). Ha két szintes a ház, és két különböző hőmérsékletű területet szeretne, párhuzamosan telepíthető egy második automatika, amely a padlófűtési körök cirkulációs szivattyúját vezérli. A másodlagos vezérlő SLAVE funkcióval rendelkezik. A Chofu vezérlőtt a hőszivattyú ára tartalmazza. A vezérlőt tartalmazó dobozban van egy hőmérséklet érzékelő is. A hőszivattyú programozása egyszerű, és a hőszivattyú funkciói könnyen érthetőek.

Chofu pótalkatrészek.

A Chofu 12kW-os levegő-víz hőszivattyú fő alkatrészei az alábbi képeken tekinthetők meg. A Chofu hőszivattyúk összes alkatrésze raktáron van, és maximum 48 órán belül elérheti a beépítés helyszínét. Alkatrész  igény esetén keressen bennünket, mi vagyunk az egyetlen engedélyezett vállalkozás a Chofu szivattyúk számára Magyarországon.
A 12 kW-os Chofu hőszivattyú kiemelkedő teljesítményű és ár-érték arányú termék. Megéri a befektetést!

A CHOFU hőszivattyú klasszikus szerelési rajza padlófűtéshez és használati melegvíz előállításhoz egy kombi tartály használatával. Ha nincs HMV igény, akkor a hőszivattyút akár közvetlenül a padlófűtéshez lehet csatlakoztatni. A CHOFU hőszivattyúkban a légtelenítő rendszer, áramláskapcsoló  és a cirkulációs szivattyú már be van építve. (A tervezési séma nem helyettesíti a gépész tervező munkáját!)
A 12 kW-os levegő-víz hőszivattyú felszerelhető az épület falára konzol segítségével, vagy a talajon készített betonlemezre, 40 cm magas fém kereten.

A DC inverteres hőszivattyú a fejlett operációs rendszernek köszönhetően rendkívül gazdaságos eszköz. Többféle programozási lehetőséggel a 12 kW-os CD Inverteres léghőszivattyú megfelel a legmagasabb üzemeltetési követelményeknek még rendkívül mostoha időjárási körülmények között is.

A Japán CHOFU AEYC-1239U 12 kW-os inverteres levegő-víz hőszivattyú teljes garanciája 3 év.
További, a garanciára vonatkozó leírás a Garancia menü alatt olvasható

Ez a CHOFU GARANCIA kevésbé szokásos szolgáltatás Magyarországon! A jótállási idő után cégünk abszolút professzionális szolgáltatást nyújt Önnek. A Chofu hőszivattyú alkatrészeit (meghibásodás esetén) 10 éven keresztül közvetlenül cégünktől lehet szállítani.

Figyelem

A 12kW-os hőszivattyú telepítésekor a rendszer megfelelő működéséhez néhány további fontos alkatrészre is szükség van, amelyek körülbelül a fele a hőszivattyú árának. Amennyiben komplett árajánlatra van szüksége, kérjen árajánlatot, amely tartalmazza az anyagárat, munkadíjat és beüzemelési költséget:

TELJES TELEPÍTÉS 12KW-os LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚVAL

0
    0
    Kosár